Martin96 a opět na webu

Mohlo by se vám líbit...

1 odpověď

  1. Daniel Holý napsal:

    Zdravím, na vašem kanálů YouTube jsem nalezl několik videí týkající se vlakové pošty. Já už několik let sestavuji na projektu Wikimedia Commons sbírku českých lokomotiv atd. Narazil jsem na vlakovou poštu. Tohlo je oříšek. Štouši fotí ledacos, vlakový trajekt atd., ale na tu poštu zapomínají, byť přes Pardubice pořád jezdí, tedy v noci. Na české Wikipedii jsem popsal pardubické a posledně kolínské nádraží.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Pardubice_hlavní_nádraží

    Toho času jsem chodil do Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové. Nechtěl by jste projektu Wikimedia Commons poskytnou jedno nebo dvě videa. Maximálně 3 minuty na jedno video. Jednalo by se o střih. Třeba tahle jsem sehnal orient express.

    https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mieroszów,_Orient_Express_(VSOE),_16._7._2007_(a).jpg?uselang=cs

    Nebo sérii obrázků hradeckého nádraží.

    https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hradec_Králové_hlavní_nádraží_(1929).jpg?uselang=cs

    Všechno je řádně vyjednané. Prohlášení o právech je archivováno v systému. Ty obrázky jsou pod svobodnou licencí, je to alternativa ke copyrightu, ale jenom alternativa. Prostě férové pro všechny, protože dneska hodně lidí na fotografiích parazituje. Od vás nechci dobové obrázky, spíš něco jednoduchého a praktického. Nic víc. Abych tu díru zaplnil a umožnil druhým to používat se svolením, vašim svolením.

    https://www.youtube.com/watch?v=6p-tHz85nJM

    Tak mi prosím dejte vědět. Nic nebudete zařizovat. Já video sestřihnu, převedu do svobodného formátu WEBM, nahraji na projekt a připravím prohlášení týkající se vašich práv. To jenom odešlete do systému OTRS k ověření a archivaci. Oni to pouze potvrdí. To je celé, stačí jenom váš souhlas. Tak se zatím mějte.

    S pozdravem Daniel Holý, na Wikimedia Commons https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Daniel_Hol%C3%BD_CZ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..